Over cleanroom constructie

De bouw van een cleanroom vereist een gedegen planning. Daarbij houdt u rekening met verschillende aspecten, zoals de industrie of sector waarin u werkt (en de bijkomende regelgeving), uw productieproces, budget, tijd en uitrusting, b.v. een cleanroom kraan.

 

Heeft u een cleanroomkraan nodig? Dan neemt u weer andere belangen in overweging. Om dit proces eenvoudiger te maken, kunt u het beste professioneel advies aanvragen. En dat is precies waar Cleanroom Cranes u bij kan helpen.

News - Cleanroom construction

Bouwmaterialen voor een cleanroom

Materiaalkeuze is een belangrijke stap in elk bouwproces, maar nog meer tijdens de cleanroombouw. Het kiezen van de juiste bouwmaterialen voor cleanrooms kan een uitdaging zijn. Er zijn veel opties en vereisten waarmee u rekening moet houden.

Een cleanroom kraan

Want als het om Cleanroom kranen gaat, is ons advies: hoe eerder, hoe beter. Houd tijdens de constructie van uw cleanroom altijd rekening met de kraan. Dit bespaart u veel geld, tijd en ruimte. Wij geven u graag advies over cleanroomkranen, vooral tijdens de ontwerpfase van een cleanroom.

 

Nog vragen? Neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over onze kranen of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een cleanroom? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31(0)88 425 83 00 of via het contact formulier.  Onze experts staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen.

 

Meer nieuws

Working at Cleanroom Cranes Eldrichd and Dominique

23-04-2024

Werken bij Cleanroom Cranes - Van werkplaats tot kantoor, hier werken we sámen

In 2022 zijn Eldrichd van Eijma (25) en Dominique van Nes (25) gestart bij Mennens Cleanroom Cranes. Ze merken dat er veel ruimte is voor groei en ontwikkeling, en dat eigen inbreng wordt gewaardeerd. Waar Eldrichd ervaring opdoet als productiemedewerker en monteur in de werkplaats, leert Dominique elke dag bij op kantoor, als administratief medewerkster. Ze vertellen hoe dat bevalt.

Lees meer

29-04-2024

Hijsoplossingen verhogen de industrienormen in het jaaroverzicht van 2023

Mennens Cleanroom Cranes is onderdeel van de Lifting Solutions Group van Axel Johnson International. In het jaaroverzicht van 2023 deelt Axel Johnson de mooie resultaten van de groep.

Lees meer
NXE overhead crane for cleanrooms

17-04-2024

Om zo schoon mogelijk te hijsen met een cleanroomkraan moet elk detail kloppen

Een hijskraan in een cleanroom of gecontroleerde omgeving biedt enorme efficiencyvoordelen. Maar de luchtzuiverheid, deeltjesdepositie en het uitgassingsniveau moeten wél gewaarborgd blijven. Wat komt hierbij kijken?

Lees meer

08-04-2024

Al meer dan 25 jaar sterk in superschone kranen

Mennens bestaat (ruim) 135 jaar! Al sinds 1888 bieden we onze klanten een sterk staaltje vakmanschap. En sinds 2024 vaart Mennens Cleanroom Cranes hierbij een nieuwe koers als zelfstandige B.V. In onderstaand artikel uit het jubileummagazine van Mennens kijken we terug op de start van Cleanroom Cranes. En we kijken vooruit.

Lees meer
Terug naar het overzicht

Laat u adviseren

Onze experts staan voor u klaar.

Contact image 414x414 (1)

Maatwerk nodig?

Contact image 414x414 (1)

Mennens Cleanroom Cranes B.V.

Achtseweg Zuid 161
5651 GW Eindhoven
Nederland
T +31(0)88 425 83 00
sales@cleanroomcranes.nl
www.cleanroomcranes.nl