Over cleanroom constructie

De bouw van een cleanroom vereist een gedegen planning. Daarbij houdt u rekening met verschillende aspecten, zoals de industrie of sector waarin u werkt (en de bijkomende regelgeving), uw productieproces, budget, tijd en uitrusting, b.v. een cleanroom kraan.

 

Heeft u een cleanroomkraan nodig? Dan neemt u weer andere belangen in overweging. Om dit proces eenvoudiger te maken, kunt u het beste professioneel advies aanvragen. En dat is precies waar Cleanroom Cranes u bij kan helpen.

News - Cleanroom construction

Bouwmaterialen voor een cleanroom

Materiaalkeuze is een belangrijke stap in elk bouwproces, maar nog meer tijdens de cleanroombouw. Het kiezen van de juiste bouwmaterialen voor cleanrooms kan een uitdaging zijn. Er zijn veel opties en vereisten waarmee u rekening moet houden.

Een cleanroom kraan

Want als het om Cleanroom kranen gaat, is ons advies: hoe eerder, hoe beter. Houd tijdens de constructie van uw cleanroom altijd rekening met de kraan. Dit bespaart u veel geld, tijd en ruimte. Wij geven u graag advies over cleanroomkranen, vooral tijdens de ontwerpfase van een cleanroom.

 

Nog vragen? Neem contact op!

Heeft u specifieke vragen over onze kranen of heeft u hulp nodig bij het ontwerpen van een cleanroom? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via +31(0)88 425 83 00 of via het contact formulier.  Onze experts staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen.

 

Meer nieuws

15-05-2024

Werken bij Cleanroom Cranes - In korte tijd kennismaken met alle facetten van engineering

Yannick Bisscheroux (26) werkt als mechanical engineer bij Mennens Cleanroom Cranes. Commercieel Directeur Danny van Deuzen (54) was aanwezig bij zijn sollicitatiegesprek en ziet hoe Yannick in korte tijd stappen zet. Een duo-interview.

Lees meer
Het engineeringsproces. De fases uitgelegd.

16-05-2024

Zo verloopt het engineeringproces bij Mennens Cleanroom Cranes

Door Timo Totté, Manager Engineering

Om te komen tot een hijsoplossing voor een cleanroom of gecontroleerde omgeving, is engineering cruciaal. Wat komt hierbij kijken? In deze blog neem ik je stap voor stap mee in ons engineeringproces.

Lees meer
Working at Cleanroom Cranes Eldrichd and Dominique

23-04-2024

Werken bij Cleanroom Cranes - Van werkplaats tot kantoor, hier werken we sámen

In 2022 zijn Eldrichd van Eijma (25) en Dominique van Nes (25) gestart bij Mennens Cleanroom Cranes. Ze merken dat er veel ruimte is voor groei en ontwikkeling, en dat eigen inbreng wordt gewaardeerd. Waar Eldrichd ervaring opdoet als productiemedewerker en monteur in de werkplaats, leert Dominique elke dag bij op kantoor, als administratief medewerkster. Ze vertellen hoe dat bevalt.

Lees meer

29-04-2024

Hijsoplossingen verhogen de industrienormen in het jaaroverzicht van 2023

Mennens Cleanroom Cranes is onderdeel van de Lifting Solutions Group van Axel Johnson International. In het jaaroverzicht van 2023 deelt Axel Johnson de mooie resultaten van de groep.

Lees meer
Terug naar het overzicht

Laat u adviseren

Onze experts staan voor u klaar.

Contact image 414x414 (1)

Maatwerk nodig?

Contact image 414x414 (1)

Mennens Cleanroom Cranes B.V.

Achtseweg Zuid 161
5651 GW Eindhoven
Nederland
T +31(0)88 425 83 00
sales@cleanroomcranes.nl
www.cleanroomcranes.nl