This site uses cookies. Please click here for more information.
 1. Cleanroom Cranes: Premium hijsoplossingen voor cleanrooms en gecontroleerde omgevingen

  Cleanroom Cranes helpt u de beste oplossing te vinden voor uw hijsvraag binnen gecontroleerde omgevingen en cleanrooms, met state of the cleanroom lifting equipment.

  Door zeer nauwkeurig te werken, kunnen met de juiste cleanroom kranen besmettingen voorkomen worden. En bewaakt u de continuïteit en kwaliteit van uw productieproces.

  We bewezen onze kwaliteit in vele internationale projecten. Dit maakt ons wereldwijd marktleider in de cleanroomindustrie. We bewezen onze kwaliteit in vele internationale projecten. Dit maakt ons wereldwijd marktleider in de cleanroomindustrie.

Haal het maximale uit je cleanroom

 1. *

  Met de juiste cleanroom kranen draagt u direct bij aan een vloeiend productieproces in uw cleanroom en productieomgeving. Ergonomische cleanrooom kranen vergroten de efficiency en productiesnelheid.

 1. *

  Er zijn veel factoren die de levensduur van uw cleanroom kranen beïnvloeden: ergonomisch ontwerp, plaatsing van takels, schakelaars en bochten. Cleanroom Cranes is expert op al deze gebieden: we vinden graag de beste totaaloplossing voor u.

 1. *

  Voor productieprocessen die soepeler, efficiënter en vooral sneller verlopen. Met innovatieve, slimme oplossingen verminderen onze cleanroom kranen de werklast zodat de capaciteit toeneemt.

 1. Raadpleeg tijdig onze expertise in cleanroom kranen en benut het volledige potentieel

   

  Wilt u optimaal profiteren van uw cleanroomkraan? Plan dan vooruit. Het aanschaffen en installeren van een kraan is maatwerk. Door van het begin af aan rekening te houden met de komst van de kraan, zorgt u ervoor dat die naadloos in de werkomgeving past.


  Door op tijd te plannen hebt u ook voldoende tijd om de beslissingen te nemen die passend zijn voor uw branche, productieproces en budget. Kortom: u bespaart geld, tijd en ruimte.

 1. *
 1. Inzichten vergaren in het gebruik van kranen in cleanrooms?


  Op zoek naar de juiste cleanroomkranen om uw productieproces te optimaliseren? Krijg waardevolle inzichten voor uw sector met onze whitepapers. Of u nu werkzaam bent in de halfgeleider-, farmaceutische of voedingsindustrie, onze whitepapers bieden essentiële richtlijnen om u te helpen de juiste keuzes te maken voor uw hygiënische hijs- en hefoplossingen.

Industrie expertise

 • Semi Conductor

  Halfgeleider industrie

  Misschien wel één van de snelst veranderende industrieën. De halfgeleider industrie heeft als motto: kleiner, sneller en goedkoper. En dat is precies onze specialiteit.
 • High Tech

  Hightechindustrie

  De hightechindustrie vormt een belangrijk onderdeel van de economie en zorgt voor werkgelegenheid over de hele wereld. Ook is het een snel veranderende industrie, met nieuwe technologieën en oplossingen die elkaar in snel tempo opvolgen. Wat echter niet verandert, is de behoefte aan hygiënisch hijsgereedschap.
 • Food

  Voedingsindustrie

  Uw bedrijf verwerkt, converseert, bereidt, en/of verpakt levensmiddelen in geconditioneerde omgevingen. Maar hoe kunt u perfecte kwaliteit garanderen, op een constant niveau? Investeer in een Cleanroom kraan.
 • Food

  Medische industrie

  Met ergonomische en steriele Cleanroom kranen vergroot u de efficiëntie van uw productieproces en voldoet aan de hygiënestandaarden die gelden voor de medische sector.
 • Pharma

  Farmaceutische industrie

  Of u nu medicijnen of medische hulpmiddelen produceert: de spreiding van kleine deeltjes en contaminatie tegengaan is topprioriteit. Kwalitatieve cleanroomkranen vervaardigd uit A-klasse componenten minimaliseren de spreiding van kleine deeltjes en contaminatie. Wij adviseren u graag over de juiste kraan voor uw cleanroom.
 • Aerospace

  Luchtvaart industrie

  De productie van componenten voor de luchtvaart vraagt om uiterste precisie en maximale hygiëne. Er gelden strikte normen en eisen. Onze state-of-the-art Cleanroom kranen zijn uiterst nauwkeurig in het gebruik, laten géén deeltjes of stof achter en verhogen de efficiëntie van uw productieproces.

Ons laatste nieuws