This site uses cookies. Please click here for more information.

Ontdek Cleanroom Cranes

Cleanroom Cranes ontwerpt, produceert, distribueert én installeert hoogwaardige hijs- en hefoplossingen. Dit doen we met een team van toegewijde, betrokken professionals. Hijs- en hefoplossingen zijn maatwerk: elke cleanroom is anders. Daarom stemmen we onze slimme, hygiënische en technische producten altijd zorgvuldig af op de behoeftes van de cleanroom en de klant. 

 

Missie, kernwaarden en visie

Onze missie 

Het systematisch toepassen van application-engineering zorgt voor kranen van hoge kwaliteit. Daarom staat productontwikkeling bij ons voorop. We dragen bij aan innovaties en technische ontwikkelingen binnen de cleanroomindustrie. En werken met toewijding en visie aan uiteenlopende cleanroomprojecten.

 

Onze kernwaarden

Een goede mentaliteit, samenwerken, zorgvuldig en globaal georiënteerd. 

 

Onze visie 

Onze visie is om met onze kennis en innovaties de grote vraag naar cleanroomkranen op te vangen. Steeds meer organisaties en ondernemingen maken gebruik van cleanroomkranen. Een ontwikkeling die gevoed wordt door een groeiend aantal technologische mogelijkheden. Ook blijven we ervoor zorgen dat toekomstige hijs- en hefmiddelen voldoen aan de voorgeschreven veiligheidsnormen.

 

 

 1. Superb quality mentality

  Uitstekende kwaliteit

  Anti-contaminerend, stille producten, nauwkeurigheid, efficiëntie en ervaring

 1. Partnership

  Samenwerking

  Kennis delen, innovatie, service, flexibiliteit en oplossingen op maat

 1. Taking care

  Ontzorgen

  Betrouwbaarheid, totaalconcept, veiligheid, service en expertise

 1. Globally oriented

  Globaal georiënteerd

  Wereldwijde ervaring, lokale partners

Hoe het allemaal begon

Met meer dan 100 jaar ervaring is Mennens marktleider op het gebied van staalkabel-, hijs- en heftechniek in Nederland en België. De activiteiten van Mennens beslaan het volledige hijs- en hefspectrum: levering, montage, inspectie en certificering, reparatie en renovatie, voorlichting en training.


Sinds 1998 is Mennens ook gespecialiseerd in cleanroomkranen. Deze kranen worden gebruikt in omgevingen met een luchtzuiverheidsklasse van 04/05, volgens ISO 14644-1. Door intensief samen te werken met onze klanten is Mennens de perfecte partner voor gedegen advies over nieuwe middelen en technologieën. Dit doen we altijd met dezelfde beproefde kwaliteit en service.