This site uses cookies. Please click here for more information.
 1. Ergonomisch werken met de kranen van Cleanroom Cranes

  Ergonomische hijs- en hefmiddelen vergroten de efficiency en het werkcomfort. Hoe zet u deze middelen effectief in, conform de strenge wetgeving en eisen op het gebied van bijvoorbeeld steriliteit, hygiëne en voedselveiligheid? Cleanroom Cranes biedt voor elke cleanroom een kraan op maat.

   

  Ergonomische hijs- en hefoplossingen in cleanrooms

  Een hijscapaciteit variërend van minder dan vijftig kilo tot ruim over de twintig ton. Eén of meer kranen. Elektrisch aangedreven óf manueel. Alles is mogelijk. Zo dragen ergonomische bovenloop- en zwenkkranen bij aan meer efficiency en werkcomfort. En helpen onze innovatieve hygiënische systemen u bijvoorbeeld om producten te verplaatsen van een ‘vieze’ naar een ‘schone’ zone.

   

  Advies op maat

  Omdat geen enkele cleanroom hetzelfde is, levert Cleanroom Cranes advies en producten op maat. De materiaalkeuze en oppervlaktebehandeling zijn afhankelijk van uw sector. Zo sluit uw kraan altijd aan op de functie van uw cleanroom.

  Meer informatie

  Wilt u meer weten over ergonomische hijs- en hefoplossingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie.

   

  1. Product
  2. Bedrijfsnaam
  3. Naam*
  4. Telefoonnummer*
  5. Bericht*
  6. *
  7.  
  8.